Ανταλλακτικά Αυτοκινήτων Hyundai & Kia

Το καλάθι μου:

0 τεμάχια - 0,00 €
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο Καλάθι Αγορών σας!

0

Πολιτική διαχείρισης δεδομένων

Το όνομα και η φήμη της  EU Hyundai Παπαδάκης θεμελιώθηκαν στην εμπιστοσύνη των πελατών μας. Για το λόγο αυτό επιθυμούμε να σας ενημερώσουμε σχετικά με τις πληροφορίες που συλλέγουμε βάσει του παρόντος ηλεκτρονικού καταστήματος. Η πρόσβαση και χρήση των υπηρεσιών  του ηλεκτρονικού καταστήματος σημαίνει αποδοχή των παρόντων όρων και των Όρων Χρήσης. Παρακαλούμε διαβάστε τους Όρους Χρήσης για λεπτομερέστερη ενημέρωση σχετικά με την γενικότερη πολιτική μας σε ότι αφορά την χρήση της του ηλεκτρονικού καταστήματος στο διαδίκτυο από τους επισκέπτες μας.

Σε περίπτωση οποιασδήποτε απορίας παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στην ηλεκτρονική διεύθυνση : info@partsdirect.gr

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Η διαχείριση όλων των προσωπικών δεδομένων που καταχωρούνται από τους επισκέπτες  του ηλεκτρονικού καταστήματος θα γίνεται σύμφωνα με τον Ν. 2472/1997.

Ότι στα προσωπικά σας δεδομένα θα έχει πρόσβαση η εταιρία EU Hyundai Παπαδάκης.Τα δεδομένα αυτά δεν θα ανακοινώνονται περαιτέρω σε τρίτους.

Ότι έχετε δικαιώματα ενημέρωσης, πρόσβασης ή/και αντίρρησης στην περαιτέρω επεξεργασία των στοιχείων σας βάσει των άρθρων 11 έως 13 του νόμου 2472/1997, για την άσκηση των οποίων μπορείτε να απευθύνεστε στην εταιρεία EU Hyundai Παπαδάκης. Τα στοιχεία σας θα τηρηθούν σε αρχείο και θα τα επεξεργάζεται η EU Hyundai Παπαδάκης. Σκοπός της επεξεργασίας είναι η καλύτερη εξυπηρέτηση και ενημέρωσή σας για τα προϊόντα ή υπηρεσίες Hyundai & KIA, η διεξαγωγή διαγωνισμών για διαφημιστικούς σκοπούς ή η διεξαγωγή ερευνών για την ικανοποίηση από τα προϊόντα και τις υπηρεσίες Hyundai & KIA καθώς και υπηρεσίες που σχετίζονται ή είναι συναφείς με αυτά. Στα πλαίσια αυτά η EU Hyundai Παπαδάκης δύναται να διορίσει οιοδήποτε άλλο, συνεργαζόμενη με αυτή τρίτο, ο οποίος θα εκτελεί την ανώτερη επεξεργασία κατ' εντολή και για λογαριασμό της. Τα εν λόγω στοιχεία δύνανται να μεταβιβάζονται στις συνδεδεμένες με την EU Hyundai Παπαδάκης εταιρείες στην Ελλάδα και εντός Ευρωπαϊκής Ένωσης. Έχετε δικαίωμα πρόσβασης ή αντίρρησης όσον αφορά τα προσωπικά σας δεδομένα οποιαδήποτε στιγμή.

Διασυνδέσεις σε άλλες ιστοσελίδες

Σας ενημερώνουμε ότι, αποκλειστικά προς διευκόλυνσή σας, είναι δυνατή η διασύνδεση με άλλες ηλεκτρονικές ιστοσελίδες που δεν βρίσκονται υπό τον έλεγχό μας. Ούτως, δεν φέρουμε καμία ευθύνη για το περιεχόμενο ή την πολιτική διαχείρισης των δεδομένων τους. Η πρόσβαση σε αυτές πραγματοποιείται με δική σας ευθύνη. Για το λόγο αυτό συνιστούμε να ενημερώνεστε σχετικά πριν καταχωρήσετε οποιαδήποτε πληροφορία στις ιστοσελίδες αυτές.

Ανήλικοι

Συνιστούμε στους γονείς να επιβλέπουν τα παιδιά τους όταν χρησιμοποιούν το Διαδίκτυο.

Ασφάλεια

Η εταιρία μας καταβάλλει κάθε εύλογη εμπορικά και τεχνολογικά προσπάθεια στην τήρηση και επεξεργασία του αρχείου προσωπικών δεδομένων που καταχωρούνται με σκοπό να προστατεύσει τα εν λόγω δεδομένα από οποιαδήποτε τυχόν απώλεια, αθέμιτη χρήση, τροποποίηση ή καταστροφή από μη εξουσιοδοτημένο πρόσωπο.

[profiler]
Memory usage: real: 22544384, emalloc: 22313320
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem