Ανταλλακτικά Αυτοκινήτων Hyundai & Kia

Το καλάθι μου:

0 τεμάχια - 0,00 €
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο Καλάθι Αγορών σας!

0

Η εταιρεία

 

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

 

Η EU Hyundai - Παπαδάκης ιδρύθηκε το 1991 και αποτελεί συνέχεια της οικογενειακής επιχείρησης «Μ. ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ Ο.Ε.» που δραστηριοποιείται στο χώρο του αυτοκινήτου από το 1950.

 

Αποτελεί μια εξειδικευμένη κάθετη μονάδα αυτοκίνητου για όλα τα μοντέλα Hyundai και KIA. Σε εμάς, ο πελάτης μπορεί να έχει ολοκληρωμένες λύσεις: 

Service 

Φανοποιείο 

Βαφείο 

Ηλεκτρολογείο 

Τμήμα Ανταλλακτικών και Αξεσουάρ

 

Οι εγκαταστάσεις μας είναι εξοπλισμένες με προηγμένο μηχανολογικό εξοπλισμό, με ειδικευμένο τεχνικό προσωπικό και ένα άρτια οργανωμένο τμήμα ανταλλακτικών και αξεσουάρ,  που ανταποκρίνεται απόλυτα στην εξελιγμένη τεχνολογία και αισθητική που χαρακτηρίζουν τα προϊόντα της Hyundai και της KIA.

 

Η εταιρεία λειτουργεί με πλήρη οργανωτική μορφή και κατέχει καθιερωμένη θέση στην αγορά, διατηρώντας μια συνεχή και επιτυχημένη πορεία. Μέσα σε μια δεκαετία καταφέραμε να κατέχουμε μία από τις πρώτες θέσεις σε πωλήσεις αυτοκίνητων στο λεκανοπέδιο και με ένα πελατολόγιο που φροντίζουμε να το διατηρούμε πάντα ικανοποιημένο από τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας. Έτσι σήμερα, αντιμετωπίζοντας τον κάθε πελάτη ξεχωριστά, σεβόμενοι τις απαιτήσεις και τα υψηλά στάνταρτ που μόνοι μας θέσαμε, είναι επιτυχία για εμάς να ανεβάζουμε ακόμα πιο ψηλά τον πήχη και να προσπαθούμε καθημερινά να γινόμαστε καλύτεροι.


EU Hyundai - Παπαδάκης είναι ένας ανεξάρτητος φορέας που παρέχει υπηρεσίες και προιόντα ανεξάρτητα από τη Hyundai Hellas. Κάθε χρήση των σημάτων, των εμπορικών σημάτων και των λογοτύπων της Hyundai και της KIA είναι καθαρά αναφορική και όλα τα παραπάνω είναι ιδιοκτησία της Hyundai και της KIA αντίστοιχα.

 Για τη δική σας απόλυτη ικανοποίηση, σιγουριά και προσωπική φροντίδα, απευθυνθείτε σε εμάς.

Θα διαπιστώσετε ότι είμαστε οι άνθρωποί σας! 

 

 
 
 
[profiler]
Memory usage: real: 22544384, emalloc: 22322224
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem