Ανταλλακτικά Αυτοκινήτων Hyundai & Kia

Το καλάθι μου:

0 τεμάχια - 0,00 €
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο Καλάθι Αγορών σας!

0

Τρόποι πληρωμής

§1 Πληρωμή

(1) Όλες οι τιμές στο www.partsdirect.gr είναι σε ευρώ και συμπεριλαμβάνουν τον κατά νόμο Φ.Π.Α..

(2) Με την ολοκλήρωση της διαδικασίας παραγγελίας, ο πελάτης μπορεί να επιλέξει τον τρόπο πληρωμής που επιδεικνύεται, ήτοι με Αντικαταβολή, με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό, επί τόπου στο Κατάστημα, με Πιστωτική Κάρτα (Διαθέσιμη εντός ολίγων ημερών)

(3) Εξαιρέσεις/περιορισμοί στον τρόπο πληρωμής που σχετίζονται με την παράδοση αναφέρονται στους Τρόπους Αποστολής στις « Σημαντικές Επισημάνσεις για τις παραδόσεις».

(4) Στις περιπτώσεις τηλεφωνικών παραγγελιών, κατά τις οποίες ο πελάτης έχει επικοινωνήσει ο ίδιος με τη γραμμή επικοινωνίας πελατών (210 2585555) “ EU Hyundai Παπαδάκης” προκειμένου να θέσει την παραγγελία του τηλεφωνικά δια μέσου του υπαλλήλου της EU Hyundai Παπαδάκης ολοκληρώνοντας ο τελευταίος αντ’ αυτού την παραγγελία διαδικτυακά, μόνο η αντικαταβολή είναι δυνατή ως τρόπος πληρωμής.

(5) Συναλλαγές πάνω από 1.500 € δεν επιτρέπεται να διενεργούνται με μετρητά, συνεπώς δεν είναι δυνατή η επιλογή σε αυτή την περίπτωση της αντικαταβολής. Σε περίπτωση πληρωμής με αντικαταβολή ποσού άνω των 500,00€, η EU Hyundai Παπαδάκης δεν εγγυάται την εντός 2 εργασίμων ημερών (βάσει ΠΟΛ. 1216/01.10.2014) κατάθεση μετρητών άνω των 500,00 € για λογαριασμό του πελάτη. Εφόσον προχωρήσετε στη συναλλαγή, σε περίπτωση που η δαπάνη κριθεί μη εκπέσιμη εξ αυτού του λόγου, αναγνωρίζετε ρητώς ότι δεν υφίσταται ευθύνη της EU Hyundai Παπαδάκης. Αντικαταβολή επίσης δεν είναι δυνατή σε περίπτωση παραλαβής του προϊόντος από κατάστημα.

(6) Τα δεδομένα που ο πελάτης καταχωρίζει κατά τη διενέργεια μιας ηλεκτρονικής πληρωμής, δεν ελέγχονται ούτε τυγχάνουν επεξεργασίας ούτε αποθηκεύονται από την EU Hyundai Παπαδάκης, αλλά από τον εκάστοτε πάροχο ή/και διακομιστή πληρωμής. Γίνονται δεκτές πιστωτικές κάρτες MasterCard, Visa, Diners και American Express.

Επίσης ο πελάτης είναι δυνατό να επιλέξει την πραγματοποίηση μιας συναλλαγής με πιστωτική κάρτα MasterCard, Visa και American Express. Για την κρυπτογράφηση των στοιχείων χρησιμοποιείται η σύγχρονη μέθοδος Secure Socket Layer - (SSL).

(7) Εφόσον επιλεγεί πληρωμή με ηλεκτρονική τραπεζική κατάθεση μέσω του συνεργαζόμενου με  τη EU Hyundai Παπαδάκης Τραπεζικού Ιδρύματος, στο οποίο διατηρεί η τελευταία τραπεζικό λογαριασμό (ήτοι Eurobank) , η παραγγελία ολοκληρώνεται με την αποστολή παράλληλα με την εμφάνιση του τραπεζικού εμβάσματος στο οποίο έχει προβεί ο πελάτης στον αντίστοιχο τραπεζικό λογαριασμό της EU Hyundai Παπαδάκης. Ο χρόνος ολοκλήρωσης και εμφάνισης του τραπεζικού εμβάσματος ενδέχεται να ποικίλει ανάλογα με την Τράπεζα (συνήθως 2-3 εργάσιμες ημέρες). Αν δεν πραγματοποιηθεί η κατάθεση εντός 3 εργάσιμων ημερών, η παραγγελία ακυρώνεται αυτόματα. Τυχόν χρεώσεις κατά την πραγματοποίηση τραπεζικών εμβασμάτων, αφορούν στα τραπεζικά ιδρύματα και όχι στη EU Hyundai Παπαδάκης.

(8) Σε περίπτωση, που απαιτείται επιστροφή χρημάτων, αυτή θα διενεργείται από τη EU Hyundai Παπαδάκης με τον ίδιο τρόπο με τον οποίο διενήργησε ο πελάτης την καταβολή του τιμήματος, εκτός αν συμφωνηθεί διαφορετικά με τον πελάτη, χωρίς υπαίτια ή αδικαιολόγητη καθυστέρηση.

§2 Διατήρηση κυριότητας

Τυχόν παραδοθέντα ανταλλακτικά παραμένουν στην κυριότητα της EU Hyundai Παπαδάκης μέχρι την οριστική, πλήρη και ολοσχερή καταβολή του τιμήματος σε αυτήν.

§3 Πληρωμή μέ Αντικαταβολή (Μόνο όταν η αποστολή έχει γίνει με ΕΛΤΑ Courier)

Πληρώστε το αντίτιμο της παραγγελίας τοις μετρητοίς στην εταιρεία μεταφοράς ΕΛΤΑ Courier, κατά την στιγμή της παραλαβής των προϊόντων. Το κόστος της αντικαταβολής είναι 2,10€ με ΦΠΑ (επιπλέον των εξόδων αποστολής).


§4 Πληρωμή μέσω Πιστωτικής Κάρτας 

Το ηλεκτρονικό κατάστημα της EU Hyundai Παπαδάκης, δέχεται όλες τις πιστωτικές κάρτες Visa, Mastercard. Οι συναλλαγές σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα προστατεύονται από ανώτατα συστήματα online ασφαλείας (SSL-128 bit και ψηφιακή πιστοποίηση από τη Verisign, Inc.) τα οποία εγγυώνται ένα ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών στις περισσότερες από τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις του κόσμου.

Για τις αγορές με την πιστωτική σας κάρτα ακολουθήσετε τις οδηγίες που υπάρχουν στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Θα σας ζητηθεί να συμπληρώστε τη φόρμα παραγγελίας και τον αριθμό και την ημερομηνία λήξης της πιστωτικής σας κάρτας. Στην περίπτωση που επιλέξετε να πληρώσετε με πιστωτική κάρτα θα πρέπει να είστε παρών κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας έχοντας μαζί σας την πιστωτική σας κάρτα και την ταυτότητά σας. Σε αυτή την περίπτωση (δηλ. πληρωμή μέσω πιστωτικής κάρτας) δεν επιτρέπεται η παραλαβή της παραγγελίας από τρίτο πρόσωπο.

(1) Παραλαβή της παραγγελίας σας στο κατάστημα της EU HYUNDAI ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ 

Αν δεν θέλετε η παραγγελία σας να σταλεί στον χώρο σας ,τότε μπορείτε να κάνετε την παραγγελία σας από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα www.partsdirect.gr να πληρώσετε μέσω ΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ ΚΑΡΤΑΣ και να παραλάβετε τα προϊόντα σας από το κατάστημα της EU Hyundai Παπαδάκης, στην οδό Πεταλά 24, Ν. Χαλκηδόνα , Αθήνα - Αττική .

Απαραίτητη προϋπόθεση να προηγηθεί τηλεφωνική επικοινωνία με το εμπορικό τμήμα τηλ. 210-2585555.

§5. Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό:

Προεξοφλήστε την παραγγελία σας σε ένα από τους ακόλουθους λογαριασμούς των Τραπεζών που συνεργαζόμαστε :

EUROBANK           : IBAN: GR9402600740000620200058601 (Αρ.Λογ/σμού 0026.0074.62.0200058601)

Αν δεν θέλετε η παραγγελία σας να σταλεί στον χώρο σας ,τότε μπορείτε να κάνετε την παραγγελία σας από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα www.partsdirect.gr, να πληρώσετε μέσω ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ και να παραλάβετε τα προϊόντα σας από το κατάστημα μας, στην οδό Πεταλά 24 , Νέα Χαλκηδόνα. Απαραίτητη προϋπόθεση να προηγηθεί τηλεφωνική επικοινωνία με το εμπορικό τμήμα τηλ. 210-2585555.


§6  Πληρωμή Μετρητοίς

- επιλέγω τα προϊόντα που με ενδιαφέρουν στο www.partsdirect.gr
- κάνω την παραγγελία μου
- πηγαίνω στο φυσικό κατάστημα της EU Hyundai Παπαδάκης στην διεύθυνση: Πεταλά 24  – Νέα Χαλκηδόνα και πληρώνω στο κατάστημα.

 

[profiler]
Memory usage: real: 22806528, emalloc: 22439480
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem